2013-08-01 08:40:13• hírek • (x)

Három éves a Netmusic magán zeneiskolája

Profi tanárok, sajátos oktatási módszerek és megfizethető tandíj - ilyen a NetMusic School by Roland.

Három évvel ezelőtt valami egészen új vette kezdetét Szatmárnémetiben: a zeneoktatás terén egy új lehetőséggel bővült a kínálat, amikor Románia egyik legnagyobb hangszerkereskedése megnyitotta a szatmári megyeközpont első magán zeneiskoláját. Ennek története rövid idő alatt sikertörténetté vált, hiszen a zene iránt vonzódó szatmáriak hamar felismerték, hogy itt a hangszerek igazi mesterei oktatnak a hagyományostól eltérően, sokkal könnyebben elsajátítható módon. Ráadásul a hangszerek is a professzionális kategóriába tartoznak, s külön előnyt jelent az is, hogy az iskola tanulói kedvezménnyel vásárolhatnak Erdély legnagyobb hangszerválasztékából.

Az Independentei sugárúton található Dana Kereskedelmi Komplexumban található zeneiskola eddig több százan ismerkedtek meg a különböző hangszerekkel, a nagy számú érdeklődőre való tekintettel pedig idén bővítettek is. Az addig két tantermes NetMusic School by Roland zeneiskola március 12 óta öt korszerű tanteremmel várja a zenélés iránt érdeklődőket.

A zeneiskolának jelenleg is közel száz tanítványa van, a diákok között pedig van 5 éves leendő zongoraművész és 45 éves nebuló is - ez is bizonyítja, hogy zenélni megtanulni sohasem késő!

Oktatás a NetMusic School by Rolandban

A NetMusic Schoolban jelenleg ének-, klasszikus-, akusztikus- és elektromos gitár, basszusgitár, dob, zongora- és szintetizátor szak között választhatnak a magukban tehetséget érzők. Nemrég új oktatóval is bővült a csapat, Vastag Teodóra énektanárnővel. Újdonság az is, hogy 50 lejes havi bérlettel bárki beiratkozhat a csoportos hangszeroktatásokra. Ezek kitűnő alkalmak arra, hogy bárki kipróbálja magát az általa kiválasztott hangszer használatában és eldöntse: komolyabban is szeretné elmélyíteni tudását az illető hangszer megszólaltatásában.

Ezzel azonban az újdonságok sora nem ért véget. Augusztus 9-től kezdődően ugyanis minden második pénteken 18 és 20 óra között a NetMusic csapat a Real Hipermarketben tart bemutatót. Itt bárkinek lehetősége nyílik találkozni az oktatókkal, bővebb információkat megtudni a zeneoktatásról.

További információk a www.musicschool.ro oldalon illetve a 0361-807222-es telefonszámon.

Oktatás a NetMusic School by Rolandban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: